Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Cases

Zaterdag 16 April 2022

Waarom inspectie en onderhoud?

Bij MARQ producten wordt de standaardgarantie na 1 jaar vervangen door de MARQ Service Plan Garantie onder de aanvullende voorwaarde dat de MARQ klim- en valbeveiligingsvoorzieningen jaarlijks door een erkende MARQ-installateur worden geïnspe

Lees verder

Vrijdag 15 April 2022

Klimvoorzieningen

Verreweg de meeste ongelukken bij het werken op hoogte, gebeuren bij het betreden en verlaten van het dak. De toetredingsmethodes op daken is dan ook een onderdeel wat extra aandacht verdient.

Lees verder

Donderdag 14 April 2022

MARQ S- LINE

Veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit komen samen in het meest gekozen product op het gebied van kabelsystemen. Het synthetische S- Line traject wint sinds zijn introductie snel terrein en dankt dit aan zijn unieke eigenschappen als vervanger...&a

Lees verder

Vrijdag 26 Februari 2021

Kent u de Arbowet en de RI&E-verplichting?

In het jaarverslag 2015 van de Inspectie SZW* was al te lezen dat veel bedrijven niet over de vereiste RI&E beschikken. En van die bedrijven geeft maar liefst 67% (!) aan de Arbowet en de RI&E-verplichting niet te kennen.

Lees verder

Donderdag 25 Februari 2021

Waarom zonnepanelen zo gevaarlijk kunnen zijn

Voor niets gaat de zon op, de overheid stimuleert het plaatsen van zonnepanelen met subsidies en de terugverdientijden zijn lager dan ooit tevoren. Helaas worden zonnepanelen vaak zo geplaatst, dat veilig werken op het dak daarna onmogelijk is.

Lees verder

Donderdag 25 Februari 2021

Hoe de nieuwe Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen de bouwkolom zal veranderen

Binnen afzienbare tijd zal de kwaliteit van vergunningsplichtige gebouwen aantoonbaar moeten voldoen aan dat, wat tussen de opdrachtgever en de opdrachtnemer is overeengekomen. Dat zorgt voor een andere verdeling van verantwoordelijkheden.

Lees verder

Donderdag 25 Februari 2021

Waaraan moeten ankerpunten en kabeltrajecten voldoen?

Valgevaar is in het kader van de Arbowet een bijzonder risico waartegen men zich moet beschermen. Bij het werken op hoogte wordt veelvuldig gebruik gemaakt van ankerpunten en kabeltrajectsystemen.

Lees verder

Meer weten of partner
van ons worden?

Bel ons direct

+31 (0)40 261 89 60

Of neem direct contact met ons op