Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

MARQ S- LINE

Veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit komen samen in het meest gekozen product op het gebied van kabelsystemen. Het synthetische S- Line traject wint sinds zijn introductie snel terrein en dankt dit aan zijn unieke eigenschappen als vervanger van de traditionele RVS kabelsystemen.

Met zijn opvallende signaalkleur is de S- Line zowel op daken met als zonder ballast altijd goed zichtbaar voor de gebruiker.

Duurzaam

Waar de RVS kabel gedurende de levensduur van een dakconstructie vervangen dient te worden, geldt voor de S- Line dat deze voor de loop van 30 jaar gegarandeerd kan worden.

Corrosie en aanslag krijgen geen vat op deze toonaangevende kabel.

Zonnepanelen

Met de steeds vaker voorkomende situatie waarbij zonnepanelen een rol spelen, kan de S- Line uitkomst bieden om het dak op een passende manier te beveiligen. Dit in combinatie met de speciale verhoogde ankerpunten die enkel in combinatie met S- Line toepasbaar zijn.

Groendaken

Begroeiing op daken kan vat krijgen op de kabel van RVS systemen. In het geval van S- Line krijgen planten geen vat op de mantel van deze kabel, waardoor de veiligheid te allen tijden gegarandeerd blijft.

Kust- en industriegebieden

De zilte omgeving van de kustgebieden, de aanwezigheid van chemische stoffen in de omgeving van industriële gebieden of neerslag van metaaldeeltjes bij het spoor. Factoren die het proces waarbij roest ontstaat op traditionele RVS kabels kunnen starten of versnellen. Voor de synthetische kabel geldt dat deze aanslagen geen afbreuk doen aan de veilige werking en ook geen aanslag veroorzaken op het materiaal. Een veilig idee.

Meer weten of partner
van ons worden?

Bel ons direct

+31 (0)40 261 89 60

Of neem direct contact met ons op