Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Inspectie en onderhoud

Wanneer permanente dakveiligheidsvoorzieningen zijn aangebracht is het van groot belang dat deze periodiek worden geïnspecteerd en onderhouden. Een team van specifiek voor deze werkzaamheden opgeleide inspecteurs controleren de klim- en valbeveiligingsvoorzieningen volgens de geldende wet- en regelgeving en de van toepassing zijnde productnormen.

Na uitvoering van een inspectie ontvangt u een heldere rapportage waarin duidelijk is aangegeven welke voorzieningen zijn goedgekeurd. Zijn er eventueel herstelwerkzaamheden nodig, dan wordt dit specifiek aangegeven en voorzien van een advies en kostenopgave.

Advies

Bekijken

Uitvoering

Bekijken

Inspectie en onderhoud

Het is onze inspecteurs toegestaan om klim- en valbeveiligingsvoorzieningen van alle gangbare merken te inspecteren. Specifiek voor de MARQ-producten voeren zij de inspecties en het onderhoud uit in het kader van de onbeperkt doorlopende MARQ Service Plan Garantie.

Waarom Inspectie en Onderhoud.

Bij MARQ producten wordt de standaardgarantie na 1 jaar vervangen door de MARQ Service Plan Garantie onder de aanvullende voorwaarde dat de MARQ klim- en valbeveiligingsvoorzieningen jaarlijks door een erkende MARQ-installateur worden geïnspecteerd en onderhouden. De MARQ Service Plan Garantie wordt geborgd door fabrikant EnSafe B.V.

Case bekijken

Waaraan moeten ankerpunten en kabeltrajecten voldoen?

Valgevaar is in het kader van de Arbowet een bijzonder risico waartegen men zich moet beschermen. Bij het werken op hoogte, en dan met name op de daken van gebouwen waar met regelmaat kortdurende onderhouds-, reinigings- en reparatiewerkzaamhede...

Case bekijken

Meer weten of partner
van ons worden?

Bel ons direct

+31 (0)40 261 89 60

Of neem direct contact met ons op