Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Advies

Dakveiligheid begint bij formuleren van uw dakveiligheidsbeleid. Duidelijk, eenduidig en volgens de geldende wet- en regelgeving. Onze experts ondersteunen u graag bij het opstellen hiervan.

Vervolgens is het belangrijk te weten waar, welke risico’s aanwezig zijn en welke maatregelen er getroffen dienen te worden. Een Dak Risico-Inventarisatie & -Evaluatie (Dak RI&E) is daarbij onontbeerlijk. Per gebouw, per dak, worden de situatie, de werkzaamheden en de risico’s in kaart gebracht en wordt een dakveiligheidsplan opgesteld. Met de uitvoering daarvan worden de risico's tot een minimum beperkt.

Advies

Uitvoering

Bekijken

Inspectie en onderhoud

Bekijken

In een dakveiligheidsplan wordt exact aangegeven welke permanente veiligheidsvoorzieningen, zoals kabeltrajectsystemen, ankerpunten en veiligheidshekwerken, waar op ieder dak dienen te worden aangebracht. Maar ook de toegang tot ieder dak is een belangrijk onderdeel waarnaar gekeken wordt. Is dat binnendoor niet mogelijk dan kan worden gedacht aan bijvoorbeeld kooiladders en gevelladders.

Kent u de Arbowet en de RI&E-verplichting?

In het jaarverslag 2015 van de Inspectie SZW* was al te lezen dat veel bedrijven niet over de vereiste RI&E beschikken. En van die bedrijven geeft maar liefst 67% (!) aan de Arbowet en de RI&E-verplichting niet te kennen.

Bekijk de case

Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen: kansen voor onderaannemer, leverancier en producent

Binnen afzienbare tijd zal de kwaliteit van vergunningsplichtige gebouwen aantoonbaar moeten voldoen aan dat, wat tussen de opdrachtgever en de opdrachtnemer is overeengekomen. Het Bouwbesluit geldt hierbij als wettelijk minimum. Via een verplicht in te zetten...

Bekijk de case

Meer weten of partner
van ons worden?

Bel ons direct

+31 (0)40 261 89 60

Of neem direct contact met ons op