Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Uitvoering

Tijdens de installatie van klim- en valbeveiligingsvoorzieningen is vakkundigheid van het grootste belang. Onze ervaren en gekwalificeerde projectleiders en monteurs staan na opdracht borg voor een deskundige begeleiding en uitvoering van uw projecten.

Wij maken gebruik van de kwalitatief hoogwaardige klim- en valbeveiligingsproducten van MARQ. Producten die een vakkundige installatie vereisen en enkel door erkende professionele bedrijven en monteurs geïnstalleerd mogen worden. Amendex is erkend installateur van MARQ.

Advies

Bekijken

Uitvoering

Inspectie en onderhoud

Bekijken

Bij de uitvoering van ieder project werken wij volgens een VGM-projectplan. Naast een omschrijving van de werkzaamheden, de risico’s en de maatregelen die wij treffen om de werkzaamheden veilig en gezond uit te kunnen voeren, vind u hierin ook onze planning, eventueel de bouwplaatsinrichting en ons hijsplan.

Waarom zonnepanelen zo gevaarlijk kunnen zijn

Voor niets gaat de zon op, de overheid stimuleert het plaatsen van zonnepanelen met subsidies en de terugverdientijden zijn lager dan ooit tevoren. Professionele gebouweigenaren besluiten hun voornamelijk platte daken anders te gaan gebruiken en te benutten voor het opwekken van energie.

Bekijk de case

MARQ S- LINE

Veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit komen samen in het meest gekozen product op het gebied van kabelsystemen. Het synthetische S- Line traject wint sinds zijn introductie snel terrein en dankt dit aan zijn unieke eigenschappen als vervanger van de traditionele RVS kabelsystemen.

Bekijk de case

Klimvoorzieningen

Verreweg de meeste ongelukken bij het werken op hoogte, gebeuren bij het betreden en verlaten van het dak. De toetredingsmethodes op daken is dan ook een onderdeel wat extra aandacht verdient.

Bekijk de case

Meer weten of partner
van ons worden?

Bel ons direct

+31 (0)40 261 89 60

Of neem direct contact met ons op