Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Klimvoorzieningen

Verreweg de meeste ongelukken bij het werken op hoogte, gebeuren bij het betreden en verlaten van het dak. De toetredingsmethodes op daken is dan ook een onderdeel wat extra aandacht verdient.
Voor het opstellen van een dakveiligheidsplan, kijkt Amendex kritisch naar de mogelijkheden om deze risico’s zo goed als mogelijk te ondervangen.

Middels dakluiken, dakdeuren, (kooi)ladders of borgpunten worden daken betreden.
Voor het leveren en installeren van de juiste klimvoorzieningen werkt Amendex samen met Dirks Klimmaterialen. Deze jarenlange samenwerking is een keuze voor kwaliteit en maatwerk.

Ook het overstappen van dakvlak naar dakvlak is van essentieel belang voor de onderhoudswerkers op het dak. Zo komt de monteur met zijn gereedschap veilig van installatie A naar installatie B, kan de dakdekker alle te onderhouden dakdelen bereiken of komt de glazenwasser ook bij die moeilijk te bereiken raampartij.

Meer weten of partner
van ons worden?

Bel ons direct

+31 (0)40 261 89 60

Of neem direct contact met ons op