Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Dakveiligheid

Onze visie is dat iedereen die op een dak werkzaamheden verricht, dat veilig moet kunnen doen. Ook gebouweigenaren en -beheerders zijn zich dat tegenwoordig als geen ander bewust. Bij het werken op hoogte is vallen een groot risico. Door het beschikbaar stellen en het verplicht laten gebruiken van permanente klim- en valbeveiligingsvoorzieningen kan dit risico tot een minimum worden beperkt.

Advies

Bekijken

Uitvoering

Bekijken

Inspectie en onderhoud

Bekijken

Waar op een dak gewerkt wordt, moet dat veilig gebeuren. En die veilige werkplek, daar zorgen wij voor. Wij helpen u met professioneel advies, brengen de benodigde dakveiligheidsvoorzieningen aan en beheren de werkplek tot in lengte van jaren.

De Arbowet

De Arbowet vereist dat werknemers hun werkzaamheden veilig uitvoeren. Werkgevers moeten hiervoor de middelen ter beschikking stellen. Maar wat heb je op een dak aan een veiligheidsharnas en een veiligheidslijn als je die nergens aan vast kunt maken? Moeten we dan steeds een hoogwerker gaan huren met alle kosten van dien?

Uw zorgplicht

Een gebouweigenaar is primair verantwoordelijk voor de veiligheid in, aan, op en rond zijn gebouw. Wanneer deze werkzaamheden laat uitvoeren, dan zal dat veilig moeten gebeuren. Hierin heeft de gebouweigenaar een wettelijke zorgplicht. Daarom kiest deze er steeds vaker voor om op daken permanente klim- en valbeveiligingsvoorzieningen aan te laten brengen.

Onze expertise

Amendex werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers. Zo werken bij onder andere samen met bedrijven als:

  • Woningbouwverenigingen
  • Vastgoedbeheerders
  • Industrie
  • Dakdekkers
  • Bouwbedrijven
  • Overheidsinstanties

Omgevingen waar we met onze expertise telkens weer het verschil maken. Op alle fronten. Kennis, kwaliteit en professionaliteit zijn hierbij onlosmakelijk aan elkaar verzonden. Laat Amendex ook uw partner in dakveiligheid zijn!

Meer weten of partner
van ons worden?

Bel ons direct

+31 (0)40 261 89 60

Of neem direct contact met ons op