1
2
3
4
5

Over ons

Amendex maakt het verschil

Amendex werkt voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. In het vastgoed, de nieuwbouw en industrie. Maar ook binnen de energie-, telecom-, offshore- en transportsector. Omgevingen waar we met onze expertise telkens weer het verschil maken. Op alle fronten. 

Kwaliteit

De kwaliteit van onze diensten en producten is letterlijk van levensbelang. Door middel van onze gehanteerde kwaliteitssystemen zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers blind op ons kunnen vertrouwen.

Innovatie

Wij werken samen met specialisten om onze diensten en klim- en valbeveiligingsvoorzieningen te blijven innoveren.

Efficiëntie

Onze communicatielijnen zijn kort en de benadering is persoonlijk, duidelijk, pragmatisch en dus oplossingsgericht. Wij spelen in op de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers en bieden dé oplossing op maat.

Heldere afspraken

Wij zijn een betrouwbare partner en gaan langdurige relaties aan met onze opdrachtgevers. Afspraak is bij ons ook écht afspraak.

Sterke partners

Wij werken intensief samen met onze partner EnSafe B.V., tevens productontwikkelaar en fabrikant van het merk MARQ. Door de strenge kwaliteitseisen beschikken de producten over de nieuwste technieken en bieden daardoor maximale veiligheidszorg voor elke werkplek.

Ambities

Als gerenommeerde speler in de markt hebben we de ambitie om onze dienstverlening continu te ontwikkelen en te verbeteren. Daarom investeren we doorlopend in onze medewerkers en middelen. Tegelijk zetten we hoog in op een werkomgeving die opdrachtgevers en medewerkers een warm thuisgevoel geeft. En waar vakmanschap en plezier tot de mooiste resultaten leiden.

Amendex Nederland B.V.

Steenoven 4
5626 DK Eindhoven

T: +31 (0)40 261 89 60
E: info@amendex.nl

Amendex Belgium B.V.

Rubensstraat 104/44
2300 Turnhout
Belgium

T: +32 (0)3 644 15 90
I:  www.amendex.be

Volg ons op:

LinkedIn