1
2
3
4
5

Inspectie en onderhoud

Inspectie en onderhoud van klim- en valbeveiligingsvoorzieningen 

Klim- en valbeveiligingsvoorzieningen dienen periodiek te worden geïnspecteerd door een daarvoor gekwalificeerde specialist. Amendex bezit alle expertise en voldoet aan alle vereiste kwalificaties om klim- en valbeveiligingsvoorzieningen en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) deskundig te keuren, te inspecteren en te onderhouden.

Met een door Amendex uitgevoerde inspectie verzekert u zich van 100% aandacht voor alle veiligheidsaspecten bij het werken op hoogte. En een optimaal functioneren van alle geïnstalleerde klim- en valbeveiligingsvoorzieningen. Op korte én lange termijn. Bovendien ontvangt u na de inspectie van ons een heldere rapportage.

De vakbekwame inspecteurs van Amendex zijn bekend met alle gangbare merken permanente klim- en valbeveiligingsvoorzieningen zoals ankerpunten, lijnsystemen, veiligheidshekwerk en kooi- en gevelladders.

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

Naast klim- en valbeveiligingsvoorzieningen moeten persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals harnasgordels en leeflijnen, jaarlijks worden gekeurd. De specialisten van Amendex zijn specifiek opgeleid en bevoegd om deze keuringen te verrichten.

Zij controleren alle persoonlijke beschermingsmiddelen nauwkeurig op onder meer functionaliteit, beschadiging en comfort. Hieruit volgt goedkeuring of afkeuring. In het laatste geval mag het specifieke persoonlijke beschermingsmiddel niet meer worden gebruikt, totdat het is vervangen of gerepareerd.

Amendex Nederland B.V.

Steenoven 4
5626 DK Eindhoven

T: +31 (0)40 261 89 60
E: info@amendex.nl

Amendex Belgium B.V.

Rubensstraat 104/44
2300 Turnhout
Belgium

T: +32 (0)3 644 15 90
I:  www.amendex.be

Volg ons op:

LinkedIn