1
2
3
4
5

Over ons

Smart in Safety

Het installeren van slimme, hoogwaardige klim- en valbeveiligingsvoorzieningen vormt de specialiteit van Amendex. Voor elke werkplek en op elk niveau. Via een uniek en maatgericht producten- en dienstenpakket staan we voor een deskundige en persoonlijk getinte totaalaanpak.

Daarbij gebruiken we uitsluitend producten van de allerhoogste kwaliteit. En bieden we diverse aanvullende diensten rondom de installatie ervan. Zoals het opstellen van een risico-inventarisatie en -evaluatie en het op maat verzorgen van een helder Programma van Eisen. Maar ook als het gaat om advies, ontwerp en inspectie en onderhoud bewijzen we graag onze uitgebreide kennis en kunde.

Vandaag werken aan een veilige werkplek voor morgen. Amendex tekent ervoor. 

Amendex maakt het verschil

Amendex werkt voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Ven woningbouwverenigingen tot gemeenten en van commercieel vastgoedbeheer tot de industrie. Omgevingen waar we met onze expertise telkens weer het verschil maken. Op alle fronten.

Kwaliteit

De kwaliteit van onze diensten en producten is letterlijk van levensbelang. Door middel van de door ons gehanteerde kwaliteitssystemen zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgevers blind op ons kunnen vertrouwen.

Innovatie

Wij werken samen met specialisten om onze diensten en klim- en valbeveiligingsvoorzieningen te blijven innoveren.

Efficiëntie

Onze communicatielijnen zijn kort en de benadering is persoonlijk, duidelijk, pragmatisch en dus oplossingsgericht. Wij spelen in op de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers en bieden dé oplossing op maat.

Heldere afspraken

Wij zijn een betrouwbare partner en gaan langdurige relaties aan met onze opdrachtgevers. Afspraak is bij ons ook écht afspraak.

Sterke partners

Wij werken intensief samen met onze partnerEnSafe B.V., ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van de MARQ klim- en valbeveiligingsvoorzieningen. Door de strenge kwaliteitseisen beschikken de producten over de nieuwste technieken en bieden daardoor maximale veiligheidszorg voor elke werkplek.

Ambities

Als gerenommeerde speler in de markt hebben we de ambitie om onze dienstverlening continu te ontwikkelen en te verbeteren. Daarom investeren we doorlopend in onze medewerkers en middelen. Tegelijk zetten we hoog in op een werkomgeving die opdrachtgevers en medewerkers een warm thuisgevoel geeft. En waar vakmanschap en plezier tot de mooiste resultaten leiden.

Amendex Nederland B.V.

Steenoven 4
5626 DK Eindhoven

T: +31 (0)40 261 89 60
E: info@amendex.nl

Amendex Belgium B.V.

Rubensstraat 104/44
2300 Turnhout
Belgium

T: +32 (0)3 644 15 90
I:  www.amendex.be

Volg ons op:

LinkedIn