1
2
3
4
5

Veiligheidsadviezen en -ontwerpen

Een expert met visie

Elke werkomgeving vraagt om een vakkundige benadering van risico’s. Voor Amendex begint dit met een hechte samenwerking met ontwerpers, architecten en beheer- en onderhoudsmedewerkers.

We functioneren als verlengstuk en denken mee als partner. Met de werkomgeving als uitgangspunt. Wat zijn de risico’s? En welke producten en diensten zijn nodig om de werkplek veilig in te richten? Op die vragen geeft Amendex een deskundig antwoord. Via een grondige inventarisatie, een compleet plan van aanpak en op maat gemaakte AutoCAD-tekeningen.

Amendex is een expert met visie. Die graag met u meedenkt. Voorzorg voorkomt immers nazorg. Of erger. Daarom adviseren we over de te nemen maatregelen met betrekking tot veilig werken. En elimineren we risico’s en obstakels. Op weg naar een veilige en aangename werkomgeving.

Sterk in maatwerk

Geen enkel gebouw of werkomgeving is hetzelfde. Daarom ontwerpen wij klim- en valbeveiligingsvoorzieningen op maat. Volgens de laatste inzichten en optimaal toegesneden op de specifieke omstandigheden en risico’s. Voor welke sector dan ook. Eén ding staat vast: met het maatwerk van Amendex speelt u altijd op zeker. En bespaart u aanzienlijk op de kosten van onderhoud en beheer. 

Amendex Nederland B.V.

Steenoven 4
5626 DK Eindhoven

T: +31 (0)40 261 89 60
E: info@amendex.nl

Amendex Belgium B.V.

Rubensstraat 104/44
2300 Turnhout
Belgium

T: +32 (0)3 644 15 90
I:  www.amendex.be

Volg ons op:

LinkedIn