1
2
3
4
5

Werken bij Amendex

Excelleren bij Amendex

Bij Amendex excelleer je in een veelzijdige en dynamische werkomgeving. Een omgeving waarin we veel van onze medewerkers verwachten. Maar daar staat tegenover dat je ook veel van ons mag verwachten.

Werken aan jezelf

Dankzij de intensieve samenwerking met onze partners en opdrachtgevers werk je aan uitdagende projecten en wordt je eigen horizon verbreed.

Optimale arbeidsomstandigheden

Onze medewerkers hebben alle bewegingsvrijheid die ze nodig hebben. We hanteren flexibele werktijden en bieden je de gelegenheid om creatieve ideeën in te brengen. Op de werkvloer, maar ook daarbuiten.

Persoonlijke ontwikkeling en geavanceerde training

Bij Amendex wordt potentie gekoesterd en helpen we talent te ontplooien. Zodat onze medewerkers hun ambities kunnen verwezenlijken en met plezier actief zijn. Daartoe bieden we uitgebreide trainingsmogelijkheden en helpen we je om je carrière gestructureerd te ontwikkelen. Daarnaast houden we je natuurlijk op de hoogte van actuele onderwerpen en relevante ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Wat verwachten wij?

We stellen hoge eisen aan onze werknemers. Zodat we kunnen blijven voldoen aan de hoge eisen die onze opdrachtgevers én wijzelf aan ons stellen. We gaan er dan ook van uit dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt, openheid en inzet toont, klantgeoriënteerd bent en in teamverband kunt werken. Ons bedrijf onderscheidt zich door een project- en resultaatgerichte aanpak. Zo boeken we de gewenste resultaten en leren we van elkaar. Verder verwachten we dat je een open houding hebt en initiatieven ontplooit. Tevens ben je vanaf de eerste dag verantwoordelijk voor je taken, draag je creatieve ideeën aan en werk je volgens een professionele, no-nonsense aanpak. 

Wil jij excelleren in een dynamische werkomgeving, voldoe je aan onze verwachtingen en heb je interesse in een van de vacante vacatures? Stuur ons dan je sollicitatiebrief met cv. Ook is het mogelijk om open te solliciteren.

 

Amendex Nederland B.V.

Steenoven 4
5626 DK Eindhoven

T: +31 (0)40 261 89 60
E: info@amendex.nl

Amendex Belgium B.V.

Rubensstraat 104/44
2300 Turnhout
Belgium

T: +32 (0)3 644 15 90
I:  www.amendex.be

Volg ons op:

LinkedIn